Transformers dan Set Lego En.Hubby

Assalamualaikum,

Transformers dan set lego, dua benda yang jadi kegilaan en.hubby untuk mengumpulnya. Mula-mula aku bising jugak sebab harga benda-benda ni ya rabbi mahalnya!!!!!!

But then, bila difikirkan, biarlah. Dah hobi dia. Sekurang-kurangnya boleh nampak depan mata ke mana duit dia habis. Takdelah dihabiskan duit ke arah benda-benda yang tak elok kan, betul tak.

Makanya, aku pun turut samalah menyibuk setiap kali en.hubby beli barang-barang ni. Dah jadi macam aktiviti bersama. Walaupun buat sama-sama, selalu aku kena marah. Sebabnya? Iyelah, slow sikit nak memasang parts benda-benda ni, pastu asyik tersalah pasang ajer, hahahaaha!!!

Nak memasang benda-benda ni, sangat memerlukan kesabaran dan penelitian. Tersalah ambil part, maka adalah yang tak kena nanti. Silap-silap habis kena bukak balik dan cek mana yang salah.

So, these are some of our collectibles. Aku cuma ambil gambar yang duduk dalam almari ni je, yang lain next time aku snap (kalau terasa rajin, hehe).

20150109_144305801_iOS

Kapal terbang terpaksa letak kat atas sebab tak muat dalam almari

20150109_144248857_iOS

Koleksi kesayangan

20150109_144217333_iOS 20150109_144151944_iOS 20150109_144143203_iOS 20150109_144106620_iOS

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s